Puslapiai

trečiadienis, liepos 27

Blusų festivalis, Elektrėnų žiburiai ir protmušio žygis


Vis planuoju...O kažkas, ko gero, juokiasi :) Kaip ten bebūtų, šiandien aš sau tariu žodį apie planus likusiai vasaros daliai.

Dar tebežaliuojant pavasariui buvau sugalvojusi, kad šią vasarą norėčiau skirti kelionėms. Įvertinusi piniginės storį supratau, kad Kanarų ir Australijos šiemet nepasieksiu, tad pamaniau sau - reikia pagaliau pažinti Lietuvą! O ir daugiau draugų palaikė tokią idėją. Tad atrodė, kad visi vasaros savaitgaliai prabėgs kelyje.

Visgi kaip mėgsta sakyti vienas mano puikus draugas, ten, kur egzistuoja planavimas, turi egzistuoti ir perplanavimas. Todėl vietoj kelionės palei Panemunės pilis "išpuolė" skrydis į Jersey salą, beesančią netoli Prancūzijos krantų, o vietoj kokio hipotetinio baidarių žygio - savaitėlė Kos saloje. Pastarosios dar laukiu su nekantrumu... Dedu daug vilčių, sapnuoju švelnutį smėlį ir žydrą jūrą, jaučiu oda nuvilnijantį švelnų kvapnų vėją... Ach, dar būčiau pamiršusi dardėjimą į Varšuvą su mama! Žada būti ekstremalu - keliausime nemaža chebrytė, tad nuotykių turėtume patirti. Regis jau girdžiu mamos kikenimą, kai iš nepatyrimo iškrės kokią kvailystę... :)

Bet visgi... Grįžkime prie Lietuvos. Norisi man jos kažkaip, nors tu ką. Tad minimalistinis planas mano galvoje vis dar kirba. Jo išpildymą sutinku nukelti ir į ankstyvą rudenį - ne bėda. Bet labai norėčiau apsilankyti poroje vietų. Pasirašysiu jas čia - kad neužsimirštų ir nebūtų užkasta po KITŲ KIRBANČIŲ IDĖJŲ KRŪVOMIS.

TAIGI - tam tadadam - sąrašas:

1) Apsilankyti Blusų FESTIVALYJE - rugpjūčio 20 d. Pliusas - arti gimtųjų namų. Minusas - nežinia, ar bus bendraminčių, bendrakeleivių. Visgi verta padirbėti ties tuo, kad jų atsirastų.
http://www.fleafestival.lt/

2) Aplankyti Elektrėnų senųjų karuselių parką - draugės pakišta mintis, bet labai kabinanti. Tas parkas - tarsi kokia laiko mašina, kuria galima nusikelti ne į šiaip sau vaikystę, o į savo vaikystę su tarybinėm karuselėm ir cukraus vata.
http://www.esportocentras.lt/

3) Protmušiečių žygis. Šių metų atradimas - bendraminčiai iš protmušio komandos: žiauriai smagūs žmonės su savais pričiūdais, skirtingom domėjimosi sritim ir panašiai iškrypusiu požiūriu į gyvenimą. Regis, savaitgalis šiam žygiui jau rezervuotas.. Telieka viską skrupulingai suplanuoti ir  lėkti į gamtą!

Matydama, kaip pati savęs neklausau, darau prielaidą, kad šis virtualus sąrašas turėtų visą situaciją pagerinti ir pastūmėti procesus išsipildymo link. Pavadinkime tai pirmu žingsniu ir - pati nekantraudama lauksiu tolesniųjų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą